Et teid paremini teenindada, siis kasutame küpsiseid. Veebisaidi täieliku funktsionaalsuse jätkamiseks küpsiste abil peate andma meile oma nõusoleku küpsiste kasutamiseks. Lisateave.
Et teid paremini teenindada, siis kasutame küpsiseid. Veebisaidi täieliku funktsionaalsuse jätkamiseks küpsiste abil peate andma meile oma nõusoleku küpsiste kasutamiseks. Lisateave.
Heimon Kala värskemad uudised ja tegemised leiad meie Facebooki lehelt!
Heimon Kala Facebook
Iga saarlase toidulaualt leiab kala, mille headuse tagab teadmine, et isepüütud, roogitud ja töödeldud kala on kasvanud Saaremaa rannikuvetes.
Samu põhimõtteid jälgib rangelt ka PRFoodsi värske Saaremaal kasvanud forell, mille leiab poest Heimon Kala kaubamärgi alt.
Oomega-3 rasvhapetel on uuringutega tõestatud positiivne toime nii laste kui ka täiskasvanute südamele, ajule ja mälule, nägemisele ning kogu organismi arengule ja immuunsusele.
Oomega-3 rasvhapped on vajalikud nägemise normaalseks arenguks ja nägemisteravuse säilitamiseks. Lisaks aitavad need langetada vererõhku ja normaliseerida kolesterooli taset veres, parandavad vere hüübivust ja hoiavad veresooned elastsetena. D-vitamiin on vajalik kaltsiumi imendumiseks soolestikust ja mõjutab eelkõige luude kasvu, arengut, tugevust ning vähendab vanemas eas osteporoosi haigestumise riski.
Et saada toidust kätte vajalik kogus D-vitamiini, tuleks süüa päevas umbes 50g punast "rasvast" kala, nagu vikerforell ja lõhe. Valgud moodustavad umbes 15–20% inimese kehamassist ja valkude põhiülesanne on organismi kasvamise, ehituse ja arengu tagamine. Kalavalgud sisaldavad asendamatuid aminohappeid taimset päritolu valkudest rohkem.