Kui palju kordi me oleme lubanud süüa rohkem kala! Kokandusmuusa Anni Arro annab selleks hea põhjuse jagades salatiretsepti, kus peaosa Heimon Kala vürtsikatel forelliribadel, mis sobivad lisandiks suvistele grillroogadele, pastale ja ka salatile.

 

Koostisosad (kahele inimesele):

• 1 karp Heimon Kala teravas marinaadis forelliribasid
• 200 g keedetud kikerherneid
• 1 avokaado
• 200 g kirsstomateid
• 1 karp värsket spinatit
• rohelist sibulat, tilli, koriandrit
• oliiviõli, sidrunimahla, soola, pipart

Tee nii

Sega kausis kokku kikerherned, poolitatud kirsstomatid, pestud spinat, tükeldatud avokaado ja hakitud maitseroheline.

Piserda oliiviõli ja sidrinumahlaga, maitsesta soola ja pipraga.

Jaota salat kahe taldriku vahel.

Kuumuta pannil suts õli ja prae forelliribasid õrnalt 3-4 minutit ning jaota kahe salatiportsu vahel. Naudi!



Video ja fotod: Getter Kuusmaa
Täname: EMA ja Anni Arro Stuudio