Koostisosad (4 inimesele):

• 300 g pastat (nt kvaliteetne pappardelle või fettucine)
• 300 g Heimon Koore ja mee marinaadis Forelliribasid
• kimp rohelist sparglit
• till, petersell
• sidrun
• sool pipar

Tee nii

1. Prae kuumal pannil Heimon Forelliribad koos hakitud tilliga.

2. Koori sparglid koorimisnoaga. Alusta ülemisest otsast ja koori suunaga allapoole. Lõika alumisest otsast paar cm maha, siis on hästi näha, kas on korralikult kooritud või peab veel puhastama. Loputa kooritud sparglid külma vee all ja lõika suuremateks tükkideks. Lase suurem kogus vett keema ja pane sellesse soola (2 tl liitri vee kohta). Keeda spargleid 3-5 minutit, jättes need pigem veidi tooreks. Võtta sparglid potist ja lisa forelliribade juurde pannile.

3. Keeda sparglite keevas vees pasta al dente. 4. Vala ära keev vesi ja segage kõik koostisosad potis kokku. Maitsesta soola, pipra, oliiviõli ja sidruniga. Serveeri ja kaunista peterselliga.