Koostisosad (ühele inimesele):

• 1 viil hapusaia
• rohelist sibulat
• 100-150 g spinatit
• võid
• 1 muna
• 1 sl valge veini äädikat
• 50 g ehk 1-2 Heimon Kala õrnas soolas vikerforellifileed
• paar redist
• 1 sl oliiviõli
• sinepit
• agaavisiirupit
• tilli, rohelist sibulat

Tee nii

Viiluta redised ja sega kokku oliiviõli, sinepi, agaavisiirupi ja maitserohelisega.

Pošeeri muna, keeda 4 min. Nõruta majapidamispaberil.

Sulata pannil või, lisa viilutatud sibul ja prae pisut. Lisa spinat ja kuumuta minutike.

Rösti sai, lisa saiale kuumutatud spinat, Heimon Kala soolatud vikerforellifilee ja pošeeritud muna. Säti kõrvale redise salat. Head isu!

Video ja fotod: Getter Kuusmaa

Täname: EMA ja Anni Arro Stuudio