Kalakasvandused

Valdav osa meie toodetavast kalast pärineb meie enda forellikasvandustest Saaremaalt, Soomest Turu arhipelaagist ja Rootsist. Muu kalatooraine - peamiselt lõhe, siia, heeringa ja räime ostame Soomest ja Skandinaaviast. Oma kasvanduste suurimaks eeliseks on see, et suudame kala väga kiiresti töötlemisse võtta ning tagada selle abil, et Sinu toidulauale jõuab võimalikult värske ja kvaliteetne toode.

Kasvatame, töötleme ja müüme ise oma kala, seega saame alati kindlad olla, kus meie kalad on kasvanud ning millega toidetud.

Kasvu ajal toidetakse forelle keskkonnasõbraliku kalasöödaga, milles on kõrgendatud omega-3 rasvhapete sisaldus. Täpsemalt spetsiaalselt meile väljatöötatud kalasööda kohta saad lugeda siit.

Tänu headele kasvutingimustele, vitamiiniga rikastatud toidule ja probiootikumidele ei ole Veere kalakasvanduses esinenud haigusi ja kaladele ei ole antud antibiootikume.

MEIE TUNNEME KALA

Meie eelis on pidev tootearendus ja pikaajaline kogemus kalatoodete turul. Uued maitsed ja valmistusviisid on olulised, kuid samaväärselt ka ajatu klassika nagu näiteks forellimari. Heimon Kala tooted on olnud soomlaste toidulaual enam kui 30 aastat. Heimon Kala on Soomes 3 suurema kalatoodete brändi hulgas. 2018. aasta sügisest on need mõnusad maitsed müügil ka Eesti kaubandusvõrgus suuremates jaekaupluste kettides.

Ohutuse ja kõrge kvaliteedi tagamiseks on Saaremaa kalatööstuses kohapeal olemas ka oma labor, mis kontrollib regulaarselt mikrobioloogilisi näitajaid nii tooraines, pooltoodetes kui ka valmistoodetes. Lisaks kontrollitakse PRFoodsi kalatooteid ka akrediteeritud välilaborites.

Seega tänu looduslikele kasvutingimustele, heale tervisele ja rangele kontrollile, võib Heimon Kala forelli värskuses ja kvaliteedis alati kindel olla.

To Top